One Day on Earth

The World's Story is Yours to Tell

Δεν ειναι απλα ενας Πλανητης Ειναι το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ

Παντού στον πλανήτη μας υπάρχουν μνημεία που δύσκολα μπορεί κανείς να διανοηθεί ότι προέρχονται από ανθρώπινο χέρι,πόσο μάλλον από αρχαίους πολιτισμούς. Μέχρι σήμερα δεν έχουν δοθεί απαντήσεις για το ποιοι τα κατασκεύασαν.
Ακόμη και σήμερα οι ιθαγενείς ονομάζουν το νησί τους “Χώρα των πτηνανθρώπων” Προφορικά έχει διασωθεί η παράδοση που εξιστορεί πως σε πανάρχαιους χρόνους ήρθαν ιπτάμενοι άνθρωποι και άναψαν φωτιά. Αυτός ο θρύλος επιβεβαιώνεται από γλυπτά που παρουσιάζουν ιπτάμενα όντα.
Ο Έρικ φον Ντένικεν διετύπωσε την θεωρία ότι τα συγκεκριμένα αγάλματα κατασκευάστηκαν από εξωγήινους που έχασαν τον δρόμο τους και έκαναν με τον τρόπο αυτό σινιάλο να έρθει βοήθεια. Ο γράφων γνωρίζει ότι Ντένικεν είχε επαφές με τους Σαντίνερ του αστερισμού Α του Κενταύρου. Τέλος το όνομα του νησιού του Πάσχα οφείλεται στο γεγονός ότι ανακαλύφθηκε από τον Ολλανδό εξερευνητή Γιάκομπ Ρόγκεβεν την Κυριακή του Πάσχα το 1722.

6. Stonehenge (Αγγλία), μια σύντομη περιγραφή γιαυτό το μεγαλιθικό μνημείο που αποτελείται από 3 m ύψος και βάρους 26 τόνων σε κυκλική διάταξη από περίπου 30 λίθους βάρους 6 τόνων τοποθετημένους οριζόντια επάνω στους κατακόρυφους και υπάρχει και ένας εσωτερικός κύκλος κατασκευασμένος με την ίδια λογική. Το Stonehengeείναι προσανατολισμένο κατά τέτοιο τρόπο,ώστε στις ισημερίες και τα ηλιοστάσια ο ήλιος να είναι απόλυτα τοποθετημένος σε ανοίγματα μεταξύ των λίθων καθώς ανατέλλει από τον ορίζοντα, σίγουρα και εδώ δεν πρόκειται για τυχαίο φαινόμενο. Συμπερασματικά οι άνθρωποι θεωρούν ότι το Stonehenge είναι ένα εξειδικευμένο αστρονομικό παρατηρητήριο, σχεδιασμένο για την πρόβλεψη εκλείψεων.

7. Kailas (Θιβέτ), είναι κορυφή των Ιμαλαΐων με υψόμετρον 6714m
Δεν έχει κατακτηθεί μέχρι τώρα, είναι ένα βουνό από τα δυσκολότερα του κόσμου. Θεωρείται ως η κατοικία του ΘεούShina.

Οι βράχοι Externsteinen (Γερμανία), είναι δύο βοηθητικά κέντρα (τσάκρα) από τα 700 που έχω ήδη αναφέρει και είναι ένα σε κάθε κορυφή. Αυτός ο χώρος χρησιμοποιήθηκε ευρέως κατά
το παρελθόν λόγω τις ενέργειάς του, π.χ. ο Χίτλερ κατά την διάρκεια του πολέμου το επισκεπτόταν συχνά, παίρνοντας εκεί σημαντικές αποφάσεις, εκμεταλλευόμενος την ενέργεια του χώρου. Βέβαια οι αποφάσεις αυτές εξυπηρετούσαν άλλες δυνάμεις και εννοώ αυτές που αυτός υπηρετούσε.
Στη φωτογραφία ο γράφων σε μια μια τελευταία του επίσκεψη στον συγκεκριμένο χώρο.

Οι Σαντίνερ δια του Ashtar Sheran μας περιέγραψαν τα κάτωθι:

Το Stonehenge ήταν στον μεσαίωνα ένα κέντρο όπου οι άνθρωποι εκμεταλλευόμενοι την ενέργεια του χώρου διδάσκονταν πνευματικές ασκήσεις π.χ. εκσωματώσεις (Levitationen), αιωρούνταν ψηλά πάνω από το έδαφος κ.λ.π μέσω εξασκήσεως του τρίτου ματιού, γιατί το Stonehenge έχει την γεωμετρική θέση απέναντι των άλλων 6 ενεργειακών κέντρων (τσάκρα) αυτήν του τρίτου ματιού.
Εμείς οι Σαντίνερ έχουμε σκοπό να επανεργοποιήσουμε αυτά τα ενεργειακά κέντρα και για τον λόγο αυτόν χρειάστηκαν πολλά χρόνια μεγάλης προσπάθειας από τον πνευματικό κόσμο με τον οποίον στενά συνεργαζόμαστε, για να δημιουργηθεί για τον σκοπόν αυτόν η πνευματική σας ομάδα. Πρέπει να σας πω ότι στο παρελθόν έγιναν κι άλλες προσπάθειες να δημιουργήσουμε μια ομάδα σαν την δική σας, όμως χωρίς αποτέλεσμα.
Το Stonehenge είναι το πρώτο βήμα. Θα εργαστούμε, να καταλάβουμε την ιστορία του, ποια σημασία έχει (ακόμη) αυτό το ενεργειακό κέντρο, ποιες βάσεις μαθηματικών υπολογισμών της φυσικής και πνευματικής εξέλιξης ανήκουν σ' αυτό το ενεργειακό κέντρο. Επίσης από εκεί θα δούμε ποια ήταν η εξέλιξη της ανθρωπότητας πριν, κατά την διάρκεια και μετά τον μεσαίωνα.
Επίσης θα εξετάσουμε πως εργάζονται τα Διάμεσα στον Αγγλοσαξονικό χώρο.
Θέλουμε να ενώσουμε ενεργειακά μεταξύ τους τα κυρίως ενεργειακά κέντρα της Γης.
Εμείς οι Σαντίνερ κατασκευάσαμε το Stonehenge για δική μας χρήση, μεταφέροντας τούς ογκόλιθους και δώσαμε τότε γιαυτό εξηγήσεις στους εκεί ανθρώπους. Αρχίσαμε να το κατασκευάζουμε πριν 3500 χρόνια όταν πήραμε την εντολή να προστατέψουμε τον πλανήτη και να διδάξουμε τους ανθρώπους και γίναμε η προφυλακή της Χριστιανοσύνης. Είχαμε την εντολή να μεταφέρουμε στους ανθρώπους αυτού του πλανήτη τις ειδήσεις και διδασκαλίες που αργότερα ο Χριστός σαν άνθρωπος θέλησε να διδάξει. Προπαρασκευάσαμε την αποστολή του Χριστού, δημιουργήσαμε επιπλέον τόπους ενεργείας και στην συνέχεια άρχισαν και οι άνθρωποι να δημιουργούν τέτοιους τόπους για να βοηθήσουν το έργο μας. Έκτιζαν τέμπλα προς τιμή μας και μας βοηθούσαν να φορτίζουμε τους τόπους ενέργειας.
Στη συνέχεια της ιστορίας της ανθρωπότητας με την γνωστή σας εξέλιξη που είχε, αναγκαστήκαμε να αποσυρθούμε. Κατά καιρούς προσπαθούσαμε να έρθουμε σε εποικοδομητικές επαφές με κυβερνήσεις κρατών,αλλά και με διάφορες προσωπικότητες, χωρίς όμως θετικά αποτελέσματα.
Δεν ήταν για μας πλέον τίποτα δυνατόν αφού δεν μας δεχόντουσαν με θετικά συναισθήματα και σκοπούς. Σήμερα μαζί σας προσπαθούμε τις ενέργειες του πλανήτη να τις φέρουμε σε μια σταθερή κατάσταση ώστε το 2012 που για πολλούς ανθρώπους είναι μια καταστροφική ημερομηνία ,να μη συμβεί. Εργαζόμαστε ώστε ο χρόνος να εργάζεται για σας και όχι εναντίον σας. Όταν σας στέλνουμε να επισκεφθείτε ενεργειακά κέντρα (τσάκρα),αυτά τα ταξίδια τα κάνουμε μαζί σας γιατί χρειαζόμαστε και την δική σας ενέργεια εκεί, κάνοντας μετρήσεις κ.α και ενώνουμε ενεργειακά αυτά μεταξύ τους. Έτσι το 2012 εάν με τις προσπάθειες από τον δικό μας κοσμικό σύμπαν κατορθώσουμε να σταθεροποιήσουμε τον πλανήτη, τότε δεν θα συμβεί τίποτα. Αλλά μη γνωρίζοντας την εξέλιξη που θα έχει για σας η Γη εάν η κατάσταση του πλανήτη γίνει πιο δραματική - καταστροφική, τότε το 2012 θα έχετε καταστροφές, ενώ αν καταφέρουμε να σταθεροποιήσουμε την Γη τότε το 2012 θα περάσει από εσάς κατά κάποιον τρόπο ανώδυνα. Για μας λοιπόν είναι σοβαρό να ανοίξουν όσο είναι δυνατόν περισσότερα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα). Άρα η αποστολή μας αυτή δεν πρέπει να αποτύχει. Γιαυτό μετά τις αποστολές που μαζί πραγματοποιήσαμε στις Πυραμίδες του Χέοπα,στο Stonehenge,στο Machu Pichu,στο Teotihuacan, στο Ayers Rock και τώρα για τη νέα αποστολή που σας αναθέσαμε να ανεβείτε στο kailas, (έχει ειδοποιηθεί γιαυτό ο Δαλάι Λάμα ) έχουμε μεγάλο ενδιαφέρον να πραγματοποιηθεί και αυτή με επιτυχία, όπως είχαν επιτυχία και οι προηγούμενες αποστολές στα άλλα ενεργειακά κέντρα που επισκεφθήκατε. Όταν ολοκληρωθεί και η απελευθέρωση της ενέργειας από το kailas, τότε θα αρχίσει και η άνοδος της συνειδητότητας των ανθρώπων,γιατί οι δονήσεις θα γίνουν υψηλότερες και έτσι θα αρχίσουν όλα να εξελίσσονται θετικότερα. Έχουμε διαλέξει τώρα έναν άλλο δρόμο για να ερχόμαστε σε επικοινωνία με τους ανθρώπους ώστε με την συνδρομή και την βοήθειά τους να επιφέρουμε μια κάποια σταθεροποίηση του πλανήτη. Τότε μόνο οι άνθρωποι θα μπορέσουν να κερδίσουν ποιότητα ζωής και να δημιουργήσουν ένα θετικό κλίμα εξέλιξης δεχόμενοι από εμάς διδασκαλίες και ασκήσεις του πνεύματος. Για όλα αυτά σας χρειαζόμαστε, για όλα αυτά εργάστηκε ο πνευματικός κόσμος να σας συγκεντρώσει εδώ δημιουργώντας αυτή την πνευματική ομάδα, για όλα αυτά χρησιμοποιώ αυτό το Διάμεσο. Ο τελικός σκοπός είναι όπως είναι αυτή την στιγμή τα πράγματα αν χρειασθεί, να προετοιμάσουμε όσο καλύτερα γίνεται ,την εκκένωση του πλανήτη.
Αυτό που μπορούμε να πετύχουμε είναι μια κάποια μορφή της διατηρήσεως του πλανήτη, δηλαδή όταν θα μπορέσουμε να ενώσουμε μεταξύ τους τις κύριες πηγές ενέργειας (τσάκρα) γιαυτό όταν στέλνουμε εσάς στους κόμβους αυτούς, εμείς ερχόμαστε μαζί σας και αφήνουμε την δική μας ενέργεια να διαπερνά την αύρα σας, οπότε δημιουργείται στον εκάστοτε κόμβο ενέργειας μια επικοινωνία. Αυτό είναι πολύ σοβαρό για σας όταν αργότερα θα αρχίσετε να πληροφορείτε τους συνανθρώπους σας, να έχετε προηγουμένως νιώσει την διέλευση αυτής τις ενέργειας μέσα σας να γνωρίζεται την αιτία,έτσι ώστε να μη καταλήξετε σε κάποιο Τρελοκομείο!!!
Είναι απαραίτητο να έχει μέσα σας ΚΑΤΙ σταθεροποιηθεί. Οι υπόλοιποι αυτοί δηλαδή που θα μείνουν εδώ στην ομάδα θα έχουν την ενεργειακή εντολή να υποστηρίξουν τους άλλους που θα βρίσκονται στους κόμβους ενέργειας με το να ασχολούνται πνευματικά και διανοητικά με τον κόμβο αυτόν ώστε να δημιουργείται μια ενωτική ταινία από τον εκάστοτε κόμβο μέχρι εσάς εδώ. Αυτό είναι το σοβαρότερο και αν δεν το πετύχουμε ξεχάστε τα όλα.
Η Ενέργεια του Νίκολα Τέσλα είναι στην ουσία η ενέργεια που βρίσκεται γύρω σας αόρατη και μέσω των αποτελεσμάτων μπορεί να γίνει ορατή. Είναι η μεγάλη ενέργεια που σας περικλείει, που σας διατηρεί στη ζωή και σας επιτρέπει να ανασαίνετε, σας δίνει την μοριακή κατασκευή που έχετε για να μπορείτε να υπάρχετε σ' αυτόν τον πλανήτη. Η ενέργεια αυτή κρατεί όλα ότι υπάρχει δεμένα και συνυφασμένα μεταξύ τους. Κάνοντας αυτή την εργασία θα μπορέσουμε να ελαφρύνουμε τους όρους που έχουν καθοριστεί για την εκτέλεση της εκκένωσης αλλά (και για μας τους Σαντίνερ το σοβαρότερο) είναι να μπορέσουμε να φθάσουμε την Θεϊκή φλόγα που κρύβεται σε κάθε άνθρωπο, έτσι ώστε όταν θα έρθει η ημέρα Χ να μπορέσουμε να πάρουμε μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Views: 31

Comment

You need to be a member of One Day on Earth to add comments!

Join One Day on Earth

Events

© 2023   Created by One Day On Earth.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service